Neuroaxis, prima clinică integrată de neurologie din București

Neuroaxis, prima clinică integrată de neurologie din București, vă așteaptă cu o echipă formată din zeci de medici cu expertiză în toate ramurile de neurologie și neurochirurgie, pregatiți să vă ofere consultații, investigații și tratamente. Clinica dispune de 7 cabinete amenajate într-un spațiu modern, adaptat la necesitați, nevoile pacientilor. Este complet funcțional și dotat dupa cele mai înalte standarde și cerințe.

Timpul petrecut la Neuroaxis este eficient

Consultația de neurologie durează cca 30-45 minute, funcție de complexitatea problemei pentru care ați apelat la specialist. Structura este împarțită în trei etape: O discuție amanunțită despre afecțiunea pacientului (extrem de utile, din istoricul medical: Analize de sânge; Investigații imagistice (RMN, CT, RX, etc.); Consultații sau evaluări medicale anterioare; Tratamente curente sau anterioare, etc); Examinarea clinică – dificultăți sau semne clinice; După caz, recomandări de  investigații și tratamente adecvate. Trebuie să veniți cu lecțiile făcute! De ce? Pentru că sunteți încurajați să pregătiți întrebari specialistului. Medicii Neuroaxis sunt deschiși și pregătiți să vă raspundă la orice întrebare sau nelămurire.

Expertize interne și internaționale

La Neuroaxis aducem laolaltă medici de renume, cu experientă și medici tineri, dedicați și uniți de dorința de a face performanță. Îmbinăm cu succes credințe și culturi diferite, intr-un mediu armonios și profesional. Acoperim toate ramurile de neurologie și neurochirurgie, precum și specializări conexe: cardiologie, psihiatrie și psihoterapie sau chirurgie spinală.

Important!

Afecțiunile neurologice sunt boli ale sistemului nervos central și periferic ce afectează sute de milioane de oameni la nivel global. Peste 6 milioane de oameni mor anual din cauza accidentelor vasculare cerebrale și 7,7 milioane de oameni sunt diagnosticați cu demență în fiecare an. Din aceste motive, depistarea din timp a unor afecțiuni neurologice poate îmbunătăți remarcabil prognosticul, calitatea vietii pacientului și poate limita impactul bolii asupra familiei sau celor din jur. Neuroaxi este alături de dumneavoastră și vă oferă soluții integrate de diagnostic, tratament și monitorizare pentru toate afecțiunile neurologice.

Sănătatea neurologică este esențială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *